Jumalanpalvelukset ja seurat

Jumalanpalvelukset toimitetaan vanhan kirkkokäsikirjan mukaan.

Tilaisuudet järjestetään, mikäli koronan aiheuttamat rajoitukset ja paikallinen pandemiatilanne sallivat. Lisätietoa voi kysyä ko. seurakunnista, järjestäviltä henkilöiltä tai Herännäislehden toimituksesta, p. 044 518 1803. Ethän tule sairaana tilaisuuksiin.

 

Tammikuu

Su 31.1. klo 12 rippi ja ehtoollinen Luvian kirkossa, Timo Laato, avustaa Samu Repo, kanttori Pekka Jokitalo. Ehtoolliskirkkoon Luvian kirkkoon voi kokoontua 20 henkilöä sekä samaan aikaan 20 henkilöä viereiseen seurakuntakeskukseen, jossa kirkonmenot ovat katsottavissa ja kuultavissa suorana. Ehtoollisella käytyään kirkossa olleet siirtyvät seurakuntakeskukseen ja päinvastoin. Noudatetaan virallisia ohjeistuksia maskeista, turvaväleistä ja käsihygieniasta viruksen leviämistä vastaan. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista Timo Laatolle, p. 044 537 7226 tai timo.laato@rukoilevaisuus.com. Lämpimästi tervetuloa Herran pöytään!

 

Helmikuu

Su 21.2. klo 10 ehtoollisjumalanpalvelus Luvian kirkossa, liturgia Samu Repo, saarna Timo Laato, kanttori Pekka Jokitalo. Jumalanpalvelukseen Luvian kirkkoon voi kokoontua 20 henkilöä sekä samaan aikaan 20 henkilöä viereiseen seurakuntakeskukseen, jossa jumalanpalvelus on katsottavissa ja kuultavissa suorana. Ehtoollisella käytyään kirkossa olleet siirtyvät seurakuntakeskukseen ja päinvastoin. Noudatetaan virallisia ohjeistuksia maskeista, turvaväleistä ja käsihygieniasta viruksen leviämistä vastaan. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista Timo Laatolle, p. 044 537 7226 tai timo.laato@rukoilevaisuus.com. Lämpimästi tervetuloa Herran pöytään!

 

Maaliskuu

Su 7.3. klo 10 ehtoollisjumalanpalvelus Eurajoen kirkossa. Kirkkoon voi kokoontua 20 henkilöä sekä samaan aikaan seurakuntakeskus Tapuliin 20 henkilöä. Ilmoittautuminen, tarkemmat tiedot lähempänä ajankohtaa.

Ke 17.3. klo 18 seurat Lapin seurakuntakodissa.

 

Huhtikuu

Ke 28.4. klo 10 seurat Lapin seurakuntakodissa.

 

Toukokuu

Ke 19.5. klo 10 seurat Lapin seurakuntakodissa.

 

Kesäkuu

Ke 9.6. klo 18 seurat Lapin seurakuntakodissa.