Muu toiminta

Kirjallisuutta tilattavana

Rukoilevaisuuden piirissä käytettyä, uudelleen käännettyä kirjallisuutta on myytävänä myös osoitteessa www.sanantie.fi. Tarjolla on mm. Abraham Achreniuksen, John Bunyanin ja Arthur Dentin teoksia.

 

Paastonajan kirkkopäivät Lahdessa

Paavalin synodin paastonajan kirkkopäivät järjestettiin 1.-2.4.2023 Lahden Lutherin kirkossa (Vuorikatu 37, Lahti). Katso ja kuuntele päivien puheenvuorot täältä.

 

Mikä on Israelin rooli pelastushistoriassa?

Mikä on Israelin rooli pelastushistoriassa? Miksi Israel ei ottanut Kristusta vastaan? Onko kristillinen kirkko korvannut Israelin Jumalan kansana? Onko juutalaisilla ja kristityillä omat pelastustiet? Mitä tarkoittaa Paavalin sana siitä, että lopulta kaikki Israel on pelastuva? Miten suhtautua lähetystyöhön juutalaisten parissa? STI:n Puhutaan teologiaa -podcastissa puhutaan Israelin roolista pelastushistoriassa. Vieraana on LSRY:n pastori, teologian tohtori Timo Laato. Kuuntele podcast tästä.
Mikä on Israelin kansan asema Jumalan pelastussuunnitelmassa Paavalin mukaan? Onko uudessa liitossa Israelilla enää teologista merkitystä?
LSRY:n pastori Timo Laato luennoi 18.1.2023 Suomen teologisessa instituutissa aiheesta ”Israelin rooli pelastushistoriassa Roomalaiskirjeen luvuissa 9-11”. Katso luentovideo tästä.

 

LSRY:n pastori Kujalla-podcastin vieraana

Timo Laato on toimittaja Heidi Martikaisen vieraana Kujalla-podcastissa.

”Luterilaisuutta voidaan parjata siitä, että se on liberalisoitunut ja sen piirissä hyväksytään niin abortit kuin avioerot. Toisaalta katolilainen kirkko näyttäytyy moraalikysymyksissä konservatiivisempana. Niin katolilaiset kuin tavalliset suomalaisetkin voivat pitää luterilaista kirkkoa selkärangattomana. Onko luterilainen teologia heikkoa? Mitkä ovat roomalais-katolisen kirkon ja protestanttisen kirkon teologisia eroja? Onko katolinen kirkko muuttunut aikojen saatossa?

Haastattelussa teologian tohtori Timo Laato, joka opettaa Göteborgin itsenäisessä teologisessa tiedekunnassa. Hän on myös Rukoilevaisten osa-aikainen pastori.”

Linkki haastattelun Youtube-videoon

Linkki ääniversioon

 

Kolehti LSRY:n hyväksi (Rahankeräyslupa RA/2020/500)

LSRY:n toiminnan hyväksi voi antaa lahjan
– tilisiirrolla: saaja LSRY, tili FI52 5214 1320 0114 62, viite 1300
– virtuaaliviivakoodilla 452521413200114620000000000000000000000000001300000000
– MobilePaylla 94556 (yhdistyksen toiminta) tai 59855 (lähetystyö)

 

LSRY:n toiminta                      Lähetystyö

 

 

Virsisovellus ladattavana
Vanha suomalainen virsi- ja evankeliumikirja, Siionin virret ja Halullisten sielujen hengelliset laulut on julkaistu Google-sovelluksena. Lataa maksuton sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. Lisätietoa ja palautteet: matkamies(ät)luukku.com.

 

Pyhäkoulutoiminta
Seurojen yhteydessä pidetään pyhäkouluja lapsille. Pyhäkoulut on suunnattu kaikenikäisille lapsille ja varhaisnuorille. Lisätietoa pyhäkouluista antaa Elina Halminen, p. 044 518 1803, elina.halminen(ät)lsry.fi.

 

Tule mukaan tukemaan LSRY:n papin palkkausta
Länsi-Suomen Rukoilevaisten yhdistys ylläpitää omaa osa-aikaista papin tehtävää 50 % työajalla. Varat tähän koostuvat vapaaehtoisista lahjoituksista ja kolehdeista. On kiitoksen aihe, että yhdistyksellä on mahdollisuus pitää omaa, Jumalan sanasta kiinni pitävää paimenta. Tehtävää hoitaa tällä hetkellä pastori, TT Timo Laato.

Onko sinulla mahdollisuus tulla lahjallasi mukaan yhdistyksen papin palkkaukseen ja näin tukea Jumalan valtakunnan työtä sekavassa ajassamme? Pienikin säännöllinen tai kertaluonteinen lahja on tervetullut. Lahjoituksen voi osoittaa Länsi-Suomen Rukoilevaisten yhdistyksen tilille FI52 5214 1320 0114 62, viitenumero 220. Tule mukaan!

”Kukin sydämensä ehdon jälkeen, ei ylönmielin eli vaatein, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa” (2. Kor. 9:7).