Kysymys 966

Esitin kysymyksen
965
. Kiitos
hyvästä vastauksesta. Luin tuon
vastauksesi jokusen kerran. Luin sen myös kerran siitä näkökulmasta, että Saatana olisi lausunut nuo sanat minulle. Voi hyvinkin olla, että hän on laittanut nämä ajatukset mieleeni ja sitten olen luullut niitä omikseni. Tai sitten ne ovat vain omia ajatuksiani. Mielestäni hauskin ja huvittavin kohta tuossa on "ei voida aukottomasti todistaa". Ajattelin noita sanoja, sitten ajattelin että Saatana on avaruudessa ja naurahdin hänelle ääneen huvittuneena näitä sanoja ajatellen: "Ei voida aukottomasti todistaa." Noin voi kai sanoa mihin asiaan tahansa, jos asiaa tarkastellaan äärimmäisen pikkutarkkuuden kannalta. Mutta raamatussa kyllä on aukottomasti ilmaistu se tosiasia, että esiaviollinen seksi on synti ja vie kadotukseen, ellei hylkää tätä syntiä ja turvaudu Jumalaan ja Jeesuksen sovituskuolemaan, joka tuo meidät yhteyteen Jumalan kanssa. Nähtävästi nyt olemme saaneet paljastetuksi Saatanan suunnitelman saada minut verkkoonsa. Tulee sellainen ajatus mieleen, että kaiken edellä mainitun perusteella voi ajatella, että Saatana on uskomaton selittelijä ja sananikkari. Jeesus sanoo häntä valehtelijaksi ja valheen isäksi. Valehtelemista on myös todellisen asianlaidan salaaminen silloin kun olisi välttämätöntä ilmaista asia tarkemmin, selvemmin ja laajemmin. Mitä mieltä muuten Jumala on siitä kun Luther muistaakseni puhui Saatanan pilkkaamisesta ja hänelle nauramisesta? Eikö se ole ohjeellisen Jumalan sanan vastainen, vaikkei meidän tarvitsekaan Saatanaa pelätä? Muistaakseni ilmestyskirjassa edes hyvä enkeli ei uskaltanut nuhdella Saatanaa, vaan sanoi että "Herra nuhdelkoon sinua". Ja Saatanalle tuskin kannattaa puhua mitään? Nyt kun olemme nähtävästi paljastaneet Saatanan aikeet, niin voi olla, että hän raivoaa sitäkin enemmän ja kohdistaa yhä enemmän vihamielisyyttä, painetta ja juonia minua ja sinuakin kohtaan ja yrittää keksiä jotain päämme menoksi. Ehkä hän tekeytyy valon enkeliksi ja yrittää puhua kauniisti ja lempeästi ja uskotella jotain muuta millä saada lankeamaan. Tai sitten hän jättää minut ja sinut pieneksi hetkeksi rauhaan ja etsii helpompaa saalista. Eikös Saatana kaikkein eniten vihaa niitä, jotka paljastavat hänen suunnitelmansa mahdollisimman selkeästi ja julkisesti? Onneksi en langennut esiaviolliseen seksiin ja olen edelleen neitsyt. Jos on langennut itsetyydytykseen edes kerran elämässään, niin voiko kutsua itseään enää neitsyeeksi, vaikkei olisikaan langennut esiaviolliseen seksiin? Loppuun tulee mieleen raamatun sana, joka muistaakseni meni kutakuinkin näin: "Valvokaa, sillä Saatana kulkee ympäriinsä niinkuin ärjyvä leijona, etsien kenet voisi niellä." Jumalan siunausta - ei Saatanan "siunausta" eli vahinkoa.

Vastaus:

Olipa vapauttavaa lukea vastauksesi.
Kiitos Herralle siitä, että Jumalan Sanan valo valaisee tietämme. Hän
on päästänyt sinut irti väkevästä kiusauksesta ja koko elämääsi
koskevasta uhasta. Ihanaa! Tuo Raamatun kohta, johon viittaat, on
Juudaan kirjeen jae 9. Sen mukaisesti
meidän
kuuluu
ymmärtää, että me
emme voi ylimielisesti suhtautua vastustajaamme ikään kuin olisimme parempia ja vahvempia kuin hän. Jos me jotain perkeleen pilkkaamisesta osaamme, niin se on mahdollista vain Kristuksen turvissa ja hänen haavoissaan. Sitä Luther tarkoitti, kun hän kamppaili sielunvihollisen kanssa monen kerran. Ei omassa voimassa vaan Kristuksen väkevyydessä.

Kyllä ihminen on neitsyt, vaikka olisi harjoittanut itsetyydytystä elämänsä aikana. Neitsyys (poikuus) menetetään sukupuoliyhteydessä toisen kanssa, ei yksinäisessä seksuaalisessa hillittömyydessä.

Saat rukoilla Jeesuksen veren varjelua elämääsi. Kaikki synnit ja matkan viat Vapahtajasi on sovittanut. Anna hänen johdattaa ja viedä sinua. On ihana asia saada mennä pyhään avioon puhtaana morsiamena ja sulhasena, Jeesuksen verellä puhdistettuna.